erene söylemek istedikleriniz
5 posters
**Grup Hepsi** :: grup hepsi :: Eren
1 sayfadaki 1 sayfası
erene söylemek istedikleriniz
erene söylemek istediklerinizi bi mektup yazar gibi yazabilirsiniz
ERENCİYİM_NUR- moderatör adayı
Geri: erene söylemek istedikleriniz
erne seni seviom
kısa ve öz
kısa ve öz
3c3- Mesaj Sayısı : 38
nerdensin :) : istanbul/YASEMİN'in kalbinden
eren seni seviyorum bu dünyada senden başka hiç bişi istemem seni benim kadar seven bir başkasını bulmazsın erennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn I love you erennnnnnnnnnnnnnnnnn ERENSİZ DÜNYA BANA DAR GELİRRRRRRRRRRRR EROSHSUZ BİR HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ eren seni o kadar çok seviyorum bu sevgim harflerle anlatılamaz seni çok seviyorum eren bunu unutma
ERENCİYİM_NUR- moderatör adayı
ERENCİYİM_NUR demiş ki:eren seni seviyorum bu dünyada senden başka hiç bişi istemem seni benim kadar seven bir başkasını bulmazsın erennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn I love you erennnnnnnnnnnnnnnnnn ERENSİZ DÜNYA BANA DAR GELİRRRRRRRRRRRR EROSHSUZ BİR HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ eren seni o kadar çok seviyorum bu sevgim harflerle anlatılamaz seni çok seviyorum eren bunu unutma
cicix_girll- Mesaj Sayısı : 100
nerdensin :) : konyaa
ERENCİYİM_NUR demiş ki:eren seni seviyorum bu dünyada senden başka hiç bişi istemem seni benim kadar seven bir başkasını bulmazsın erennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn I love you erennnnnnnnnnnnnnnnnn ERENSİZ DÜNYA BANA DAR GELİRRRRRRRRRRRR EROSHSUZ BİR HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ eren seni o kadar çok seviyorum bu sevgim harflerle anlatılamaz seni çok seviyorum eren bunu unutma
yoshy_kolik- Mesaj Sayısı : 62
**Grup Hepsi** :: grup hepsi :: Eren
1 sayfadaki 1 sayfası